Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. November 03. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Talált rendszámot szerelt fel kocsijára

Talált rendszámot szerelt fel kocsijára

Egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárása egy 19 éves magyarnándori férfi ellen.

A helyi polgárőrök 2014. november 1-jén 18 óra 48 perckor értesítették a körzeti megbízottat, miszerint Magyarnándor belterületén egy 19 éves férfi egy személygépkocsiban ül, míg két társa az úttesten tologat,ja, próbálja beindítani azt, melyen valószínűleg nem az arra kiadott hatósági jelzés van felhelyezve. A rendőrök a helyszínre érve megállapították, hogy a Citroen gépkocsi elejére felszerelt hatósági jelzést egy Lada személygépkocsira adta ki a hatóság. A gépkocsi tulajdonosa, egy 19 éves magyarnándori férfi a helyszínen elismerte, hogy a korábban talált rendszámot ő szerelte a járműre. Az egyenruhások a férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, akit a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A hatóság tagjai a személygépkocsit lefoglalták.

Címkék: magyarnándori

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.

2024. Július 30. 08:15, kedd | Helyi

Zavartalan napsütés jön kedden.

Szinte mindenhol derült időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem lesz.