Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Érem helyett büntetőpont.

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

Az elmúlt héten megkezdődtek a 2024. évi párizsi olimpiai játékok. A rendezvénysorozat jelmondata „Gyorsabban, Magasabbra, Erősebben”. A versengés helye a sportpálya, mégis sokan a nógrádi közutakat tekintik versenypályának. Az elmúlt héten a sebességellenőrzést végző munkatársaink több szabályszegő sofőr mellett rögzítették azt a vezetőt is, aki július 23-án a 21-es számú főúton Szurdokpüspöki közelében a 110 km/h korlátozásnál 177 km/h sebességgel haladt. Egy másik autóst július 28-án Magyarnándor, Mohorai úton az 50 km/h korlátozásnál 98 km/h sebességgel fényképeztek le. A járművek szabályszegő vezetői érem helyett egyenként 117 ezer forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthatnak.

A versenyzést hagyjuk meg a spotpályákra.

…hogy mindenki hazaérjen!

Buda Gábor r. alezredes

sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.

2024. Július 30. 08:15, kedd | Helyi

Zavartalan napsütés jön kedden.

Szinte mindenhol derült időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem lesz.

2024. Július 30. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.