Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2014. December 09. 17:10, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vállalkozói fórum a kereskedelmi és iparkamarában

Vállalkozói fórum a kereskedelmi és iparkamarában

Szakemberek előadásai a fejlesztések előmozdításának jegyében.

December 9-én, kedden mintegy félszáz résztvevő jelenlétében rendezte meg a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az EGME Klaszter „Az intelligens szakosodási stratégia szerepe Nógrád megye fejlesztési elképzeléseiben” elnevezésű vállalkozói fórumot.
A kamara salgótarjáni székházában szervezett program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és az EGME Klaszter szakemberei tartottak tájékoztatókat, melyeket követően a résztvevőknek lehetőségük nyílott a szakmai konzultációkra.
A program keretében a témakörhöz kapcsolódóan előadások hangzottak el az új programozási időszakról - Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP); a Horizont 2020 programról; a kutatás-fejlesztés lehetőségeiről, valamint az intelligens szakosodási stratégia (S3) szerepéről Nógrád megye fejlesztési elképzeléseiben – az EGME klaszter tapasztalatai alapján - címmel.
A rendezvény lebonyolítását a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatta.

Címkék: szakosodási

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 05:59, szerda | Helyi

4 európai város, ahol bevezették a 30-as sebességhatárt: itt nincs agyatlan száguldozás

Maximum 30 kilométer/órával lehet menni ezekben a városokban, mégsem bánják a lakosok. A nagyvárosi élethez ma még szinte hozzátartozik a tömeg, a zsúfoltság, az állandó hangzavar

2024. Július 30. 16:30, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.