Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2014. November 25. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Új tanácsnokok Salgótarjánban

Új tanácsnokok Salgótarjánban

Két új tanácsnokot választott Salgótarján önkormányzata.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése koordinációs tanácsnoknak Turcsány László helyi önkormányzat képviselőt, közbiztonsági tanácsnoknak Homoga László helyi önkormányzati képviselőt választotta meg képviselői megbízatásuk idejére.
A koordinációs feladatok ellátásával megbízott tanácsnok koordinációs, érdekegyeztető munkát végez a közgyűlés tevékenységében, és folyamatosan kapcsolatot tart a közgyűlés képviselőcsoportjaival. A közbiztonsági feladatok ellátásával megbízott tanácsnok kapcsolatot tart és együttműködik a közbiztonsági és civil szervezetekkel, figyelemmel kíséri a város közbiztonsági helyzetét, valamint javaslatot tesz a közbiztonságot javító intézkedésekre.

További híreink

Címkék: tanácsnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 16:30, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.