Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. December 06. 11:10, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Mindenkit hazavárnak!

Mindenkit hazavárnak!

A karácsonyi ünnepek közeledtével kérjük, még inkább figyeljenek oda a közlekedési szabályok betartására, hiszen mindenkit hazavárnak!

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, amelyek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük a gyorshajtókat is - kiszűrjék a forgalomból.

A napokban megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések alkalmával a 21-es számú főúton követett el szabályszegést az a személygépkocsi vezető, akivel szemben a hatóság tagjai közigazgatási bírságot és közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

A sofőr 110 km/óra helyett 201 km/óra sebességgel közlekedett. A rendőrök a jármű vezetője részére a szabályszegésért 130.000 forint közigazgatási bírságot és hat közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

A karácsonyi ünnepek közeledtével megnövekedett forgalommal kell számolni az utakon. Ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kér minden közlekedőt, hogy legyenek türelmesebbek az utakon, induljanak korábban útnak, számoljanak hosszabb menetidővel, és hallgassák rendszeresen a közlekedési információkat. Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a megengedett sebesség túllépésével nemcsak a saját, hanem mások testi épségét is veszélyeztetik! Kérjük, hogy közlekedésük során mindig tartsák be az adott útszakaszon érvényes közlekedési szabályokat és a sebességhatárokat.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.