Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Május 02. 08:15, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-ZÜRICH SVÁJC

Fallabda Eb - Győzelemmel rajtoltak a magyarok.

Fallabda Eb - Győzelemmel rajtoltak a magyarok.

A magyar férfi válogatott szerdán a dán együttes felett aratott 3-1-es győzelemmel rajtolt a fallabdázók Zürichben zajló csapat Európa-bajnokságának második divíziójában.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint ugyan Simon Dániel négy szoros játszmában alulmaradt skandináv riválisával szemben, de utána Farkas Balázs rendkívül könnyed sikerrel egyenlített.

Püski Lénárd szoros meccsen már a magyarokat juttatta előnyhöz, Takács Benedek négyszettes sikere pedig a csapat diadalát jelentette.
Mivel a három csapatot magában foglaló csoport délelőtti találkozóján a dánok 2-2-es döntetlent játszottak a szlovákokkal, így a magyarok már mindenképpen a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikén végeznek. A csütörtök délelőtti magyar-szlovák meccs az első helyről dönt.

A csoportmérkőzések után csütörtökön kezdődnek a negyeddöntők, az elődöntőket pénteken, a döntőt és a bronzmeccset pedig szombaton rendezik. A magyar csapat második kiemeltként vágott neki a viadalnak, így a feljutás a célja, amihez döntőbe kell jutnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 15:30, szerda | Helyi sport

Evezős ob - Népes mezőny érkezik Szegedre.

A tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi a csütörtöktől vasárnapig a szegedi Maty-éren sorra kerülő evezős országos bajnokságot.

2024. Július 17. 14:34, szerda | Helyi sport

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra.

Mintegy 550 hajót csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára mondta a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a versenyt megelőző szerdai sajtótájékoztatón a balatonfüredi Kékszalag Portban.

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.