Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2014. November 27. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Jogvédelmi információs pont

Jogvédelmi információs pont

Bővülnek a szolgáltatások.

A korábban létrehozott hét regionális irodája mellett további 12 megyei kormányhivatalban beteg-, ellátott-, gyermekjogvédelmi feladatokat végző információs pontok működését indította el az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) - közölte a központ az MTI-vel.
Eszerint a Győr-Moson-Sopron megyei, a Veszprém megyei, a Bács-Kiskun megyei, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei, a Heves megyei, a Nógrád megyei, a Komárom-Esztergom megyei, a Tolna megyei, a Vas megyei, a Békés és a Somogy megyei kormányhivatalokban havonta egy alkalommal az OBDK munkatársai személyes konzultációt biztosítanak az adott megye lakosainak.
A konzultációk a kormányhivatalok hirdetményein, az OBDK és a kormányhivatalok honlapján jelzett időpontban és helyszínen lesznek.

Címkék: jogvédelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 16:30, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.