Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Október 21. 14:50, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Egyeztetés a közbiztonságról

Egyeztetés a közbiztonságról

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője és a rendőrkapitányságok vezetői Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Szécsényben találkoztak a járások polgármestereivel.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és a Salgótarjáni, Balassagyarmati, valamint a Szécsényi Rendőrkapitányságok vezetői 2021. október 6. és október 20. között tartották meg a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvényen részt vettek többek között a megyeszékhely és a települések polgármesterei, a polgárőr szervezetek, egyházközösségek vezetői, kisebbségi önkormányzati vezetők, valamint az oktatási intézmények képviselői.

Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság, Belovai Róbert rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság és Bárnai Balázs rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetői az egyeztetéseken beszámoltak a városok és a települések közbiztonsági helyzetéről. A résztvevők lehetőséget kaptak a helyi problémák felvetésére és az aktuális helyi kérdések megbeszélésére.

A megyei rendőrfőkapitány és a rendőrkapitányságok vezetői megköszönték a meghívottak támogatását, a polgárőr egyesületek tagjainak önzetlen munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,