Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. Október 25. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé áll a bajvívó Barbara

Bíróság elé áll a bajvívó Barbara

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozók az eljárást a salgótarjáni nővel szemben.

A Salgótarján Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Barbara 39 éves salgótarjáni lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján a nő 2014. július 31-én 22 óra körüli időben, Salgótarján belterületén, az utcán - előzetes szóváltást követően – egy alkalommal ököllel az arcán megütötte nő ismerősét. A hatóság a B. Barbara ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Címkék: Barbara

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 13:00, kedd | Helyi

Játék pisztollyal akart pénzt és cigarettát szerezni!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint februárban Mátraverebélyben egy fegyverutánzattal próbált kirabolni ismerősét.

2024. Július 30. 10:21, kedd | Helyi

Érem helyett büntetőpont.

A sebességmérő készülékek kezelői nem mentek szabadságra Nógrádban sem.

2024. Július 30. 09:19, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.