Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 26. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Trükkös tolvajok mentek be egy idős hölgy lakásába

Trükkös tolvajok mentek be egy idős hölgy lakásába

Salgótarján belvárosában sikerült ellenőrzés alá vonni és elfogni a gyanúsítottakat.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Arnold 25 éves és P. Roland 31 éves salgótarjáni lakosok ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2013. december 21-én 6 és 8 óra közötti időpontban Horpácson bementek egy idős hölgyhöz. A nőnek masszírozógépet kínáltak fel, mialatt a szoba éjjeliszekrényéből készpénzt tulajdonítottak el. A bejelentést követően a helyi térfigyelő kamera rendszer és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegység (MEKTA) beosztottjainak segítségével sikerült Salgótarján belvárosában azt a személygépkocsit ellenőrzés alá vonni, melyben a gyanúsítottak tartózkodtak. A két férfit elfogták és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a rétsági nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A sértettől eltulajdonított készpénzt a rendőrök az ellenőrzés során a gyanúsítottaktól lefoglalták.

Címkék: Horpács

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 24. 08:29, szerda | Helyi

Tusványos - Elkezdődött a koncertprogram a 33. Tusványoson.

A Blahalouisiana koncertjével kedd este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismert nevén Tusványos.

2024. Július 24. 08:15, szerda | Helyi

Hidegfront záporral, zivatarral!

Egy hidegfront hatására fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést.