Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

Téliesre fordult az időjárás

Kissé szeszélyes az időjárás: fehéredik a táj a Tiszántúlon, közben nyugaton 9 fokot is mértünk ma.

Péntek délutánra már a keleti országrészt is elérte a havazás, jelenleg az Északi-középhegység térségében és a Tiszántúlon sokfelé havazik. A táj itt is gyorsan kifehéredett.

Szélviharral tör ránk a hideg északról

Szombaton keleten, délkeleten lesz több a felhő, itt még havas eső, eső, kisebb havazás várható több helyen. Máshol a változóan felhős-napos időben záporok, hózáporok alakulhatnak ki. Sokfelé viharos, a Dunántúlon erősen viharos északi szél fog fújni, 100 km/órát meghaladó széllökések is előfordulhatnak. A maximumok kora délelőtt állnak be -1 és +6 fok között értékekkel, aztán hűlni fog a levegő.

Vasárnap már több lesz a napsütés, de keleten még lehetnek felhősebb időszakok. Kisebb csapadék, futó záporok, hózáporok csak elvétve fordulhatnak elő. Még többfelé lesz élénk, erős az északi-északkeleti szél. Hideg lesz, hajnalban -10, -3, napközben -3, +2 fokot mérhetünk.

Forrás.: idokep

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 16:50, szerda | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: legördült a zalaegerszegi gyártósorról a honvédség első magyar gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjár

Legördült a zalaegerszegi gyártósorról a Magyar Honvédség első magyarországi gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjárműve jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán Zalaegerszegen, a Rheinmetall gyárában tartott rendezvényen.

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

Tusványos - Azbej Tristan: korunk legnagyobb emberi jogi válsága a keresztényüldözés.

Korunk legnagyobb emberi jogi válságának nevezte a keresztényüldözést Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.