Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Szeptember 11. 10:11, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

Görényt rendelt a szobapincértől szállodai szobájába egy vendég Nagy-Britanniában, amivel felkerült a brit vendéglátóipar legszokatlanabb rendeléseinek toplistájára, annak is az élére.

A rendelés egy olyan vendégtől származott, aki kisállat-kiállításra érkezett, és nem akart egyedül menni.
A szokatlansági listán van az a vendég is, aki tengeri sós testradírt kért, mert úgy találta, hogy rosszul sikerült friss tetoválása és el akarta tüntetni. A bronzérmes vendég tengerre tekintő szobát kért egy birminghami hotelben. Jó szeme kellett, hogy legyen, mert - ahogy udvariasan közölték vele - a legközelebbi tengerpart 172 kilométerre van a szállótól.
A listán szerepel olyan vendég, aki pótágyat kért egy babának, egy másik, aki földszinti szobához ragaszkodott és tágashoz, hogy a motorkerékpárját éjjelre is maga mellett tudja.
A brit Metro újság összeállításának ugyan a végére maradt - talán méltánytalanul - az a vendég, aki kísértetet rendelt a szobájába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 06:39, péntek | Bulvár

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült