Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

A fürdőszövetség az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében ismerteti: másfél évtized alatt hagyománnyá vált, hogy a strandok színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

A családokra számítva már napközben lesznek gyermekprogramok, így például arcfestés és csillámtetoválás, bohóc, animációs játék, légvár és óriásbuborék-varázs, cukorkaágyú, csúszdaverseny.

A nagyobbakat buli várja: strand-, pool-, koktél-, lufi- és habparti, zene és tánc minden formában, például dj show, retró diszkó, zumba, brazil és latin tánc, salsa a vízben. Igazi attrakciónak ígérkeznek az éjszakai szaunaszeánszok, a strandmozi, a tűzzsonglőr és a különleges zenés lézer show.

A Strandok éjszakája akcióban részt vevő fürdők az aznapi nyitvatartást maguk alakítják ki. A strandok többsége ezen a napon éjfélig nyitva lesz, akad olyan hely is, ahol hajnali 1-ig vagy akár 2-ig lehet majd bulizni. Több helyszínen kedvezményt is nyújtanak a fürdők az éjszakai strandolásra érkezőknek.

A programhoz csatlakozott fürdők teljes listája a https://www.furdoszovetseg.hu/programok/strandok-ejszakaja-2024-csatlakozo-furdok/ oldalon található.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva közel 250 gyógy- és élményfürdő működik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.