Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Július 26. 08:52, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Segítség helyett kifosztás!

Segítség helyett kifosztás!

A salgótarjáni nyomozók beazonosították és elfogták azt az 56 éves férfit, aki egy eszméletlen állapotban lévő időskorút fosztott ki.

A gyanúsított 2023. július 16-án 14 óra körül Salgótarján belvárosában tartózkodott, amikor az Erzsébet téren felfigyelt egy padon ülő, eszméletlen állapotban lévő idős bácsira. A helyi lakos észrevette, hogy a sértett mellett a földön található a pénztárcája, és hirtelen elhatározásból úgy döntött, hogy azt a saját táskájába rejti. A megszerzett tárcával együtt a betegsége következtében öntudatlan állapotban lévő szépkorút magára hagyta és a közeli utcába sietett, ahol a pénztárcából a sértett bankkártyáját kivette és azzal különböző helyeken 12 ezer forint értékben vásárolt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai az 56 éves férfit beazonosították, elfogták és előállították. A rendőrök kifosztás és készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, amely során a cselekmény elkövetését elismerte.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.

2024. Július 23. 08:26, kedd | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Helyi

Délután újra beindulnak a zivatarok.

Többórás napsütés mellett ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet.

2024. Július 23. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.