Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2022. Március 10. 10:10, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Rendőrkézen a bolti szarka

Rendőrkézen a bolti szarka

A salgótarjáni rendőrök elfogták azt a férfit, aki három nap alatt, több mint százezer forint értékű italokat és édességeket lopott egy megyeszékhelyi üzletből.

A 24 éves helyi lakos 2022. március 7-én egy salgótarjáni üzletből lopott el két üveg márkás italt, úgy, hogy a termékek kifizetése nélkül haladt át a kassza vonalán, kihasználva azt, hogy a biztonsági kapu működésképtelen állapotban volt. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a salgótarjáni lakos március 5-én és 6-án is járt már ebben az üzletben és hasonló módszerrel vitt el több márkás édességet és italt összesen 115.000 forint értékben. A férfi az ellopott termékeket értékesítette, az azokért kapott pénzt elköltötte.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 24 éves férfit, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!