Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Április 25. 08:50, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-LUDOVIKA CAMPUS BUDAPEST

Öttusa vk - Mind a hat magyar elődöntőbe jutott a férfiaknál.

Öttusa vk - Mind a hat magyar elődöntőbe jutott a férfiaknál.

Mind a hat magyar induló továbbjutott a szerdai férfi selejtezőből az öttusázók idei harmadik világkupa-versenyén, Budapesten.

A Ludovika Campuson zajló viadal második napján a 87 fős mezőny három csoportban küzdött a 12 közé kerülésért, ami elődöntőt ért.
Az A-ban Bereczki Richárd első lett, Koleszár Mihály tizenegyedikként lépett tovább, a B-ben Tamás József a második, Szép Balázs a hetedik helyen végzett, a C-ben pedig az olimpiai kvótás Bőhm Csaba hatodikként, Demeter Bence kilencedikként futott a célba.
A nők keddi selejtezőjéből a hat hazai induló közül három - a szintén olimpiai kvótás és az első vk-n, Kairóban győztes Gulyás Michelle, valamint Guzi Blanka és Bauer Blanka - jutott tovább az elődöntőbe. A versenyben maradt 36 öttusázó szerdán a körvívást teljesítette, ebben Gulyás 24 győzelemmel és 11 vereséggel az élcsoportban végzett, Bauer 15/20-as, Guzi pedig 9/26-os mérleggel zárt. Ezt az eredményt majd a fináléba is magukkal viszik a továbbjutók.

Csütörtökön a nők elődöntőjére és a férfiak körvívására kerül sor. Pénteken utóbbiak elődöntőjét rendezik, majd szombaton lesz a női és férfi döntő, vasárnap pedig a vegyes váltó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 15:30, szerda | Helyi sport

Evezős ob - Népes mezőny érkezik Szegedre.

A tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi a csütörtöktől vasárnapig a szegedi Maty-éren sorra kerülő evezős országos bajnokságot.

2024. Július 17. 14:34, szerda | Helyi sport

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra.

Mintegy 550 hajót csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára mondta a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a versenyt megelőző szerdai sajtótájékoztatón a balatonfüredi Kékszalag Portban.

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.