Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2014. Április 23. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Rangos duatlonversenyt rendeznek Dejtáron

Rangos duatlonversenyt rendeznek Dejtáron

Május 3-án, szombaton utánpótlás és sprint duatlon ranglista versenyt szerveznek a Nógrád megyei Dejtárra.

A versenyt az Európai Unió „Európa a Polgárokért” programjának támogatásával, Dejtár község önkormányzata és a BADISZVSE rendezi. A rendezvény fővédnökségét Smitnya Sándor polgármester vállalta magára.
A viadalon a versenyengedéllyel nem rendelkező versenyzők csak rajtengedély kiváltása után vehetnek részt, melynek összege 3000 Ft. A versenyiroda 7.30 órakor nyit majd, az első futamot, a serdülő lányok mezőnyét 10.30-kor indítják el. A rajtszámok felvétele és a helyszíni nevezés az adott verseny rajtja előtt 1 órával lezárul. Előnevezni a bgytri@gmail.com címen április 30-ig lehet. A futásból és kerékpározásból álló viadalokat négy távon rendezik meg. Az eredményhirdetésre előreláthatólag 15.40-kor kerül majd sor.

További híreink
Vissza a kezdőlapra

Címkék: duatlon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.

2024. Július 27. 12:00, szombat | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.