Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Január 23. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Pofozd fel apádat: elnézést kért Nógrádsáp polgármestere

Pofozd fel apádat: elnézést kért Nógrádsáp polgármestere

"Szerencsétlen mondatáért" elnézést kért Pintér Bertalan, Nógrádsáp fideszes polgármestere.

"Egy szerencsétlen mondat volt, ezt elhiszem” - mondta Pintér Bertalan nógrádsápi fideszes polgármester azzal kapcsolatban, hogy a Hallgatói Hálózat (HaHa) Educatio konferenciáján megjelenő aktivistáinak azt mondta: "hazamehetnél édesapádnak lecsavarni két nagy fülest, hogy nem nevelt meg".
A polgármester, aki maga is tanár, az atv.hu-nak azt mondta, nem gondolta komolyan, hogy a HaHa aktivistája majd hazamegy és tényleg felpofozza az apját. Mint fogalmazott, az ember szokott mondani olyat a gyerekének, hogy „ha még egyszer ilyet csinálsz, agyoncsaplak”, de mégsem csapja agyon, amikor még egyszer olyat csinál.
„A konfliktus nem politikáról vagy rasszról szól. A paprikáskrumpli legyen paprikáskrumpli, ne grenadírmars, vagy ahogy Kádár János is megmondta: 'a krumplileves legyen krumplileves'” – mondta.
A polgármester hozzátette: az inkriminált mondatát nem kellett volna elmondania, így ezért a kijelentéséért elnézést kér. Pintér Bertalan elmondta, a helyiek gratuláltak neki, hogy helyretette a "bullshitező" fiatalembert. Mint mondta, akkor szakadt el benne a cérna, amikor Hoffmann Rózsát "lebullshitezték", amit elfogadhatatlannak tart, bár a fiatalok a kormányzati oktatáspolitikát minősítették.
Hozzátette: kapott olyan leveleket, amelyek szerint a HaHa aktivistái mögött „külföldi tanácsadók” lehetnek, azt azonban nem árulta el, hogy mely országból vannak ezek a tanácsadók, mert „nem hiányoznak semmiféle sajtóperek”.

Címkék: pofon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 19. 08:24, péntek | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.