Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

A salgótarjáni férfi június 12-én késő délután döntött úgy, hogy értékesíthető tárgyakat keresve „szétnéz” egy Salgótarján Zagyvaróna városrészben lévő – lakatlannak tűnő – családi ház kertjében. A kerítésen átugrott, majd a garázs faajtaját kifeszítette, és könnyen elvihető értékek – elsősorban színesfém után – kutatott, de nem járt sikerrel, így több kisebb flakonban talált üzemanyagot készített ki elvitelre.

A kerti ténykedésére felfigyelt a házban élő idős sértett, aki megriasztotta az elkövetőt, így zsákmány nélkül kellett távoznia. Nem hagyta nyugodni a fantáziáját a melléképületben látott sok érték, ezért július 17-én délelőtt visszatért a kertbe és a garázsba, de ekkor a tulajdonos fia riasztotta meg, így ismételten üres kézzel kellett távoznia. Nem jutott messzire, mert a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai a személyleírás alapján a közelben felismerték a 37 éves elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak.

Buda Gábor r. alezredes

sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.