Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 29. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Pásztói harcművészek sikerei

Pásztói harcművészek sikerei

Dunaharasztiban, a Kőrősi Csoma Általános Iskola tornatermében rendezték meg a Magyar MMA Szövetség országos bajnokság (III. forduló) döntőjét.

A harcművészeti gálán a helyieken kívül Pécs, Nyíregyháza, Pásztó (Mátraszőlős), Ózd, Eger, Tatabánya, Szolnok, Szigethalom, Győr, Budapest 15 klubja, valamint a határ-menti Érmihályfalva versenyzői vettek részt.
A rangos viadalon Koczka Bernát edző pásztói tanítványai remekül szerepeltek. Zsiga Zsolt a kadet korcsoportban (-65 kg), Bódi Ádám (-70 kg) és Kiss Balázs (-90 kg) a junioroknál, Münczberg Gergő (-80 kg) pedig a felnőtteknél végzett az első helyen. Matyóka Márió a felnőtt (-75 kg) kategóriában pásztói egyesületének a második helyezést szerezte meg.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: harcművészet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 16:50, szerda | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: legördült a zalaegerszegi gyártósorról a honvédség első magyar gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjár

Legördült a zalaegerszegi gyártósorról a Magyar Honvédség első magyarországi gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjárműve jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán Zalaegerszegen, a Rheinmetall gyárában tartott rendezvényen.

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

Tusványos - Azbej Tristan: korunk legnagyobb emberi jogi válsága a keresztényüldözés.

Korunk legnagyobb emberi jogi válságának nevezte a keresztényüldözést Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.