Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2015. Február 19. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Papp Ildikó remekelt a világbajnokságon!

Papp Ildikó remekelt a világbajnokságon!

Megkezdődött és március 1-ig tart a Sí Világbajnokság küzdelmei a svédországi Falunban – megyénket Papp Ildikó képviseli az eseményen.

A sífutó számok közt már az első, tegnapi napon érdekelt volt sífutónk, a salgótarjáni Nord Sport KSE versenyzője aki már a harmadik vb-jén szerepelhet. Papp Ildikó 13:30-kor az 5 kilométeres szabadstílusú szám kvalifikációjában volt érdekelt, ahol 45 versenyző között magasan a legjobb magyarként a hetedik helyen zárt. Az eredmény azt jelenti, hogy a négy magyar hölgy közül ebben az esetben csak a mi versenyzőnk állhat majd rajthoz a 10 kilométeren megrendezésre kerülő döntőben, jövő héten kedden. Holnap a klasszikus sprint vár Papp Ildikóra 1,4 kilométeres távon, aztán a két legjobb magyar még lécet köthet a vasárnapi csapatversenyen is.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: sífutás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.