Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Július 18. 07:33, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Pályakezdő tiszthelyettesek Nógrád vármegyében.

Pályakezdő tiszthelyettesek Nógrád vármegyében.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában 5 frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nógrád vármegyében két frissen végzett rendőrtiszt erősíti a Rétsági Rendőrkapitányság munkáját. A napokban tovább bővül munkatársaink száma azzal az 5 tiszthelyettessel, akiket dr. Somssich Gabriella r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nevében Zahorecz Sándor r. ezredes, rendőrségi tanácsos, a rendőrfőkapitány rendészeti-helyettese köszöntött 2023. július 17-én a rendőrfőkapitányság épületében.

Az ünnepélyes parancskihirdetésen jelen volt dr. Kalmár Zsolt r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Angyal Andrea r. ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes. Valamennyi vezető a fiatal őrmesterek munkájához sok sikert kívántak.

Új munkatársaink közül három fő a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon, míg további egy-egy fő a Balassagyarmati és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon kezdi meg szolgálatát.

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.

2024. Július 23. 08:26, kedd | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Helyi

Délután újra beindulnak a zivatarok.

Többórás napsütés mellett ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet.

2024. Július 23. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.