Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Február 28. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a gépkocsi feltörő

Őrizetben a gépkocsi feltörő

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy jobbágyi férfi ellen.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a személy megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a pár nappal ezelőtt egy - a jobbágyi belterületén – leállított személygépkocsi ablakát erőszakkal lenyomta, majd a résen keresztül benyúlva magához vette a jármű tulajdonosának táskáját a benne lévő két darab mobiltelefonnal, a sértett nevére kiállított okirataival, valamint egyéb használati tárgyakkal együtt. A sértettnek a lopással 20.700 Ft kárt okozott.
A nyomozás adatai alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 23 éves jobbágyi férfi gyanúsítható megalapozottan, akit 2013. február 26-án a rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A férfit lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és mivel vele szemben több hasonló jellegű bűncselekmény miatt is folyik büntetőeljárás őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.