Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 12. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Nemzetközi együttműködést készítenek elő

Nemzetközi együttműködést készítenek elő

Nemzetközi együttműködések előkészítésére nyert két pályázaton is támogatást az Ipoly-menti Palócok Térségfejlesztő Egyesülete

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat által meghirdetett pályázati lehetőségre beadott két projekt ötletet a Vidékfejlesztési Minisztérium Irányító Hatóság jóváhagyta, és ezzel mindkét esetben közel másfél-másfél millió forintot ítélt meg. Ez a forrás a kiírásban szereplő, nemzetközi együttműködések előkészítésére fordítható. Az előkészítő látogatásokat az idei év második negyedévében kell megvalósítani. A látogatások a kapcsolatépítésen túl, a nemzetközi projektek kidolgozását és későbbi megvalósítását is eredményezik. Ez utóbbira a LEADER nemzetközi együttműködés keretében lehet majd pályázni. Az együttműködő partnerek az előkészítő látogatások során a Csík, és a Gal Valea Muntelui LEADER Helyi akciócsoportok lesznek.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: leader

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.