Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. Október 16. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Milliós végkielégítéssel távozhat Salgótarján leváltott polgármestere

Milliós végkielégítéssel távozhat Salgótarján leváltott polgármestere

A távozó polgármestereknek alapesetben háromhavi tiszteletdíjuknak megfelelő végkielégítés jár, de a képviselő-testület ennek a dupláját is megszavazhatja.

A legnagyobbat Zalaegerszeg, Siófok és Salgótarján leváltott polgármesterei kaszálhatják a Blikk számításai szerint.
Háromhavi tiszteletdíj jár a távozó polgármestereknek végkielégítésként, de a képviselő-testület további három havi összeg kifizetéséről dönthet. Erre ott van esély, ahol a polgármestert ugyan leváltották, de a képviselő-testületben továbbra is az ő pártjának képviselői vannak többségben: például Siófokon a leváltott fideszes Balázs Árpád akár hárommilliót is kaphat és a zalaegerszegi Gyutai Csaba is számíthat rá, hogy 1,74 milliós végkielégítését megduplázza a képviselő-testület.
A Salgótarjánban alulmaradt Székyné Sztrémi Melinda 1,9 milliót kaphat, de a duplázásra nem nagyon számíthat, ugyanis a képviselő-testület is baloldali többségű lett.

Forrás: blikk.hu

További híreink

Címkék: tiszteletdíj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 09:19, kedd | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 30. 09:00, kedd | Helyi

A hétvége eseményei.

Beomlott egy Szabadság úti lakatlan épület teteje,Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó,Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi,Kigyulladt egy szeméttároló műanyag konténer.

2024. Július 30. 08:15, kedd | Helyi

Zavartalan napsütés jön kedden.

Szinte mindenhol derült időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem lesz.

2024. Július 30. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.