Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el közös szolgálatot a Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területén.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a közrend és a közbiztonság, illetve az állampolgárok biztonságérzetét kedvezően befolyásoló rendőri közterületi jelenlét biztosítására. Ezt szem előtt tartva Nógrád vármegye közterületi szolgálatának megerősítésére a Készenléti Rendőrség állományából ideiglenesen átirányított lovas járőri egység segítette a helyi rendőrök munkáját 2023. január hónap végén Kálló településen. A rendőrökhöz több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület is csatlakozott.

A rendőrök és a polgárőrök Kálló utcáit, valamint a gépkocsival nehezen megközelíthető területeket járták be. A szolgálat fő célja a szabálysértések és bűncselekmények elkövetésének megelőzése, továbbá a lakosság biztonságérzetének javítása volt.

Forrás.: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy

sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.