Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Február 04. 16:25, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Más autójával kocsikázott Bátonyterenyén

Más autójával kocsikázott Bátonyterenyén

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően pár órán belül beazonosították azt a helyi 25 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember a napokban az esti órákban Bátonyterenyén egy ház előtt parkoló nyitott személygépkocsit a tulajdonos tudta és engedélye nélkül a benne hagyott kulccsal beindított, majd azzal a városban közlekedett. A járművel később leparkolt, majd amikor azzal újra közlekedni szeretett volna, az nem tudta beindítani, így gyalogosan folytatta tovább az útját.
A rendőrök a városban vonták ellenőrzés alá a sétáló férfit, melynek során elismerte, hogy ő vitte el a járművet, majd megmutatta, hogy azzal hol parkolt le. A rendőrök a vele szemben alkalmazott ruházatátvizsgálás során megtalálták a gépkocsi indítókulcsát is.
A férfit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt, a járművet pedig az ahhoz tartozó kulccsal együtt visszaadták a tulajdonos részére.
Képünk illusztráció.

Címkék: kocsikázott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.