Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Március 14. 13:29, kedd | Helyi
Forrás: akesz

Március végén elrajtol a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság!

Március végén elrajtol a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság!

Már lehet nevezni a márciusi versenyekre!

Márciusban elrajtol a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság, rögtön 2 országúti mezőnyversenyen mérhetik össze erejük a hazai kerékpárosok.

Március 19-én a III. Gran Gelle Giro Kupa kerül megrendezésre, ahol korosztályuknak megfelelően 23 km, 48 km, 73 km, 97 km-es távok várnak a versenyzőkre. A verseny egy dombos, 24km-es körpályán zajlik majd, ahol egy kör kb. 360m szintkülönbséget tartalmaz. A hosszú távú versenyzőknek már 4 kört kell a pályán teljesíteni, így a verseny végére 1420m szintkülönbség fog összejönni, ami így szezon elején sokak számára kényelmetlen pillanatokat fog okozni.

Előnevezés, versenykiírás ide kattintva megtekinthető.

Március 25-én új versennyel jelentkezik a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság, hisz először része a versenynaptárnak a Kajdacs Nagydíj, amit harmadszor kerül megszervezésre a Szekszárdi Kerékpáros Sport Egyesület jóvoltából. A verseny itt is egy körpályán zajlik majd és a versenyzőknek a korcsoportjuknak meghatározott távon kell indulni.

Előnevezés, versenykiírás ide kattintva megtekinthető.

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 24. 08:29, szerda | Helyi

Tusványos - Elkezdődött a koncertprogram a 33. Tusványoson.

A Blahalouisiana koncertjével kedd este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismert nevén Tusványos.

2024. Július 24. 08:15, szerda | Helyi

Hidegfront záporral, zivatarral!

Egy hidegfront hatására fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést.

2024. Július 24. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.