Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2022. November 25. 08:44, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Lezárták az édesanyját meggyilkoló nő ügyét

Lezárták az édesanyját meggyilkoló nő ügyét

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát az ellen az 57 éves nő ellen, aki több késszúrással ölte meg édesanyját.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 57 éves salgótarjáni lakos ellen.

Az 57 éves nő 2022. március 29-én 15 óra 35 perckor tett bejelentést a rendőrségre, miszerint salgótarjáni lakásának konyájában holtan találta édesanyját. A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést. A nyomozás adatai alapján bebizonyosodott, hogy a nőt a bejelentést megelőző napokban az édesanyja meglátogatta. A látogatás során a gyanúsított a rokonát több alkalommal testszerte egy késsel megszúrta, amely következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A hatóság tagjai a nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként történő kihallgatását követően őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a Nógrád Megyei Főügyészségen letartóztatásának indítványozására, amelyet az ügyészség indítványára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az 57 éves nő ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 15:07, csütörtök | Helyi

Mindenki feketén dolgozott

Kockázatelemzés alapján bukkant a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy társaságra, akinek partnere úgy vállalt el építőipari munkát, hogy a kivitelezéshez nem is volt elegendő alkalmazottja. A partnercégnél 130 millió forintnyi áfatart

2022. December 08. 14:58, csütörtök | Helyi

A Közösségi és ifjúsági ház felújítása

Bárna önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a Közösségi és ifjúsági ház felújítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.