Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2023. Március 16. 07:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt ügy – Segítség nélkül továbbhajtott!

Lezárt ügy – Segítség nélkül továbbhajtott!

A Nógrád vármegyei rendőrök lezárták a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfi 2022. október 26-án a 21-es számú főúton a forgalommal szemben haladva okozott balesetet.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 71 éves férfival szemben.

Mint arról korábban hírt adtunk, egy 52 éves férfi haladt személygépkocsival 2022. október 26-án 11 óra körüli időben a 21-es számú, irányonként kétszer két sávos osztott pályás főúton Salgótarján irányába, amikor Pásztó közelében észlelte, hogy vele szemben egy gépjármű közlekedik. A baleset elkerülése érdekében a gépkocsi kormányát elrántotta, a sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd az út szélén állt meg. A baleset során a gépkocsivezető megsérült és jelentős anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott Hatvan irányába, a forgalommal szemben. A Nógrád Vármegyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a sikeres adatgyűjtést követően beazonosították és lakásán elfogták azt a 71 éves férfit, aki a 21-es úton a forgalommal szemben közlekedve járművével a balesetet okozta.

A rendőrök a férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat a Balassagyarmati Járási Ügyészség részére megküldték.

Buda Gábor r. alezredes
mb. sajtószóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 01:00, csütörtök | Helyi

Melegszik az idő, de eső, zápor is jön!

A felhős időben rövid napos időszakokra számíthatunk.

2023. Március 29. 13:11, szerda | Helyi

40 év a haza szolgálatában.

Dr. Balogh Ágnes rendőr alezredes közel 40 év hivatásos szolgálat után fejezi be szakmai pályafutását.

2023. Március 29. 08:59, szerda | Helyi

Vigyázzanak a gyalogosokra!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya lezárta az eljárás vizsgálati szakaszát azzal a 25 éves férfival szemben, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy idős asszonyt.

2023. Március 29. 01:00, szerda | Helyi

Legyengül a szél, fagyos éjszaka jön!

Az északi és északkeleti tájakon nem kizárt a -10, -8 fok.