Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Május 29. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Lebontották a szigetelést

Lebontották a szigetelést

Közterület-felügyelő észlelte a lopást, majd a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően elfogták a négy személyt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Alex 21 éves szécsényi, R. Renátó 24 éves, K. Erzsébet 43 éves, R. Győzőné 48 éves és egy 17 éves balassagyarmati lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak a napokban a Balassagyarmat Önkormányzat tulajdonában lévő épület alumínium szigetelését lebontották, majd azokat zsákokban összekészítették. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket az időközben kiérkező közterület felügyelő tartotta vissza. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a négy személyt , akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

InfoBlogok

Címkék: felügyelő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.

2024. Július 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.