Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Július 20. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: ORSZÁGOS KÓRHÁZI FŐIGAZGATÓSÁG

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató látogatást tett a salgótarjáni és a balassagyarmati kórházban.

Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató látogatást tett a salgótarjáni és a balassagyarmati kórházban.

Az országos kórház-főigazgató, valamint a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház és a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet menedzsmentje munkamegbeszélésen vettek részt. A látogatás alkalmával Jenei Zoltán megteki

A megbeszélésen, amelyen Dr. Szabó Géza, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház főigazgatója, Dr. Tóth Judit a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója, valamint a két intézmény vezetősége vett részt, áttekintették a megyei irányítást és ellátást érintő kérdéseket.

Ezután az országos kórház-főigazgató látogatást tett a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház Onkológiai Központjában, amely 17,4 milliárd forintos kormányzati támogatással, 3300 négyzetméteren épült meg és 2023. áprilisában kezdte meg működését. Ezt követően a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet részlegein kísérték végig a főigazgatót a kórház munkatársai, bemutatva intézményük főbb működési területeit.

Fotó: Gyurkó Péter/ Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.

2024. Július 23. 08:26, kedd | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Helyi

Délután újra beindulnak a zivatarok.

Többórás napsütés mellett ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet.

2024. Július 23. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.