Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Május 07. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd/hvg

Igazán ötletes megoldás telefonja töltésére

Igazán ötletes megoldás telefonja töltésére

Sajnos a közösségi finanszírozás keretében sem valósul meg minden ötlet, pedig tényleg vannak olyanok, amelyek több figyelmet érdemelnének. Például az alábbi telefontöltő is.

Az Indiegogo oldalon keres támogatókat az iMove Charger nevű telefontöltő, amelynek az elve hasonló azokéhoz az órákéhoz, amelyeket nem kellett felhúzni, ugyanis a kéz mozgatása adta számukra az energiát.

Az iMove Charger, pontosabban a belsejében lévő generátor elektromos energiává alakítja a felhasználó mozgási energiáját, akár sétál, akár fut, akár súlyzózik, s minthogy mozogni mindig tudunk, így mobileszközünk sem maradhat energia nélkül.

A töltő felhasználói felületén nyomon követhető a mozgás során elégetett kalória mennyisége, valamint a generálódott feszültség (amelynek a szintje tetszés szerint szabályozható).

A könnyű és vízálló Chargert 80 dollárért szeretnék majd árulni, azonban az első 1000 felhasználó, aki támogatja a projektet, 50 dollárért is megkaphatja. Bár a neve mást sugall, az iMove Charger nemcsak az Apple eszközeivel, hanem szinte valamennyi telefontípussal képes együttműködni.

Mindezek után meglepő, hogy nem túl nagy az érdeklődés az amúgy valóban ötletes töltő iránt (ennyire ne szeretnénk mozogni?). Április 12-én került fel ugyanis az Indiegogóra, és azóta a célösszeg 20 százaléka sem jött még össze. De hátha lesz még egy utolsó pillanatos roham.

Forrás: www.hvg.hu

Vissza a kezdőlapra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.