Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Június 08. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Fura hírek az RTL sztárjáról

Fura hírek az RTL sztárjáról

Mindenki azt találgatja, hogy volt-e már nővel Mészáros János Elek.

A Csillag Születik 41 éves nyertese nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről. Arra a kérdésre, hogy került-e már közelebbi kapcsolatba nővel, sokat sejtető választ adott az alcsútdobozi gazdából lett operaénekes. Mint mondja, a tízparancsolat szerint paráznaság a házasság előtti együttlét. "Az ember próbál az elveihez híven élni, aztán mindenkinek a magánügye, hogy ezt hogyan csinálja" - hangsúlyozta az Új Ásznak a tehetségkutatóban feltűnt, mélyen vallásos férfi.
Mindenesetre Mészáros János Elek nem kér a női rajongókból, elutasítja a gyengébbik nem közeledését, mondván nem veszi azokat komolyan, akik azt állítják, hogy beleszerettek a tévéképernyőn keresztül. "Nem nagyon foglalkozom a hölgy rajongókkal, úgysem nekem szól az érdeklődés, hanem annak, aki megnyerte a versenyt. (...) Arról, hogy van-e valaki az életemben, nem beszélek senkinek, mert abszolút magánügy" - jelentette ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 26. 06:39, péntek | Bulvár

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.