Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Július 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Fiatalkorú tolvaj Salgótarjánban

Fiatalkorú tolvaj Salgótarjánban

Mindent vitt, amit a lakásban talált.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 15 éves salgótarjáni fiú ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 4-én, a délelőtti órákban a kerítésen át egy salgótarjáni ingatlan udvarára bemászott és a családi házba, a nyitott garázsból vezető ajtón át behatolt. A fiatalkorú a lakás helyiségeiben kutatást végzett, és onnan élelmiszert, mobiltelefont, üvegtárgyakat, szeszes italt, aranyláncot és fülbevalót tulajdonított el. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút két órán belül elfogták. A nyomozók az eltulajdonított, és a helyszín közelében, egy füves területen elrejtett értékeket felkutatták és lefoglalták. A nyomozók a 15 éves salgótarjáni fiút a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

További híreink

Címkék: aranylánc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.