Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Július 13. 12:34, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Fegyvereket és lőszereket foglaltak le megyénkben

Fegyvereket és lőszereket foglaltak le megyénkben

Orvvadászathoz használt fegyvereket, lőszereket, eszközöket foglaltak le a rendőrök a Mátraszőlősön, Pásztón és Szurdokpüspökiben.

A központi ügyeletre szerdán érkezett bejelentés alapján, a nógrádi nyomozók a Terrorelhárítási Központ bevonásával ellenőriztek a Mátraszőlőshöz tartozó erdőben egy vadászlest, ahol egy illegálisan tartott, átalakított, hangtompítóval felszerelt vadászlőfegyvert találtak.
A beszerzett információk alapján többen váltak gyanússá az ügyben. A náluk tartott házkutatás során engedély nélkül tartott lőfegyvereket, hangtompítókat, nagy mennyiségű lőszert és egyéb haditechnikai kiegészítő eszközöket, valamint vadászathoz kapcsolódó szerszámokat és 200 kiló fagyasztott vadhúst foglaltak le a rendőrök.
Lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak egy 39 éves mátraszőlősi férfi ellen, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Címkék: lőfegyver

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

2024. Július 17. 08:15, szerda | Helyi

Tetőzik a hőség!!!

Egy legyengült hidegfront érhet el minket, emiatt egy árnyalattal mérséklődhet a forróság, de még 30 és 39 fok között alakulnak a maximumok.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 17. 06:53, szerda | Helyi

Meddig őrzik meg a klinikák, rendelők a leleteinket?

Évente 75 millió egészségügyi dokumentum keletkezik hazánkban. A betegek egészségügyi dokumentációit, így például a laborleleteket, ambuláns lapokat,