Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. Október 03. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Falopás Nagylócon, bolti lopás Endrefalván, garázdaság Mátraverebélyben

Falopás Nagylócon, bolti lopás Endrefalván, garázdaság Mátraverebélyben

Szeptember utolsó napján sűrű programjuk volt a rendőröknek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves nagylóci férfi 2014. szeptember 30-án 9 óra 40 perc körüli időben Nagylóc község külterületén egy magánszemély földterületéről egy kidőlt fát kísérelt meg eltulajdonítani. A cselekmény közben az ott tartózkodó biztonsági szolgálat munkatársai őt tetten érték, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. A járőrök a férfit a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatták és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vele szemben – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.
***
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2014. szeptember 30-án 10 óra 10 perckor, miszerint az egyik balassagyarmati boltban egy nő kávét, hajfestéket és ételízesítőket kísérelt meg eltulajdonítani. A járőrök a helyszínen visszatartott 44 éves endrefalvi lakost a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek vele szemben.
***
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Zs. 21 éves mátraverebélyi nő ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. szeptember 30-án 17 óra körüli időben egy mátraverebélyi családi ház előtti útszakaszon egy 20 éves nővel kölcsönösen lökdösték egymást, közben a sértettet az arcán megkarmolta és a földre lökte. A rendőrök a mátraverebélyi nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: sűrű

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 09:00, hétfő | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.

2024. Július 29. 05:13, hétfő | Helyi

Megduplázódott a számuk: már 107 ezer magyar él Ausztriában

Tíz év alatt több mint a duplájára nőtt a magyarok létszáma Ausztriában, ami napjainkban már meghaladja a 107 ezret – derül ki a napokban megjelent friss statisztikai adatokból.