Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2014. Április 25. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Elfogták a gépkocsi-feltörőket

Elfogták a gépkocsi-feltörőket

Salgótarján belterületén parkoló gépjárműveket tört fel a három bodonyi férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség és több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Ernő 33 éves és N. Gergő 22 éves, valamint R. Róbert 28 éves bodonyi lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak 2014. április 20-át megelőzően Salgótarján belterületén több mint tíz személygépkocsit feltörtek. A 33 éves férfi és társai legtöbb esetben eddig ismeretlen módszerrel kinyitották a járművek motorháztetejét, illetve a járművek ablakait kifeszítették. A motortérből akkumulátort, az utastérből, benne hagyott kézi szerszámokat, szerszámgépet, CD-lejátszót és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Cs. Ernő és társai megalapozottan gyanúsíthatóak továbbá azzal is, hogy 2014. április 20-án, az éjszakai órákban, Salgótarján belvárosában egy parkoló személygépkocsit ismeretlen módon kinyitottak, beindítottak és eltulajdonítottak. A rendőrök a gépkocsit a város külterületén megtalálták és lefoglalták.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, melyet a Salgótarjáni Járási Bíróság 2014. április 22-én elrendelt.

Április 26-tól ismét közlekednek a buszok Salgótarjánban a TESCO felé!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.