Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Június 18. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Egyre merészebbek a magyar sztárok

Egyre merészebbek a magyar sztárok

Volt melltartó, nincs melltartó, legalábbis ezt állítják a neves divattervezők. Az új őrület hozzánk is eljutott, hiszen magyar hírességeink is újfent szívesebben hagyják a melltartót inkább a ruhásszekrényben.

Liptai Claudia például legutóbb a Megasztár döntőjén pirult bele, amikor a kamera közelebbről mutatta. Az élő adás varázsát láthatták a nézők, amikor a műsorvezetőnek megsúgták a stúdióból, hogy most mindenki az ő kebleit szemléli. Claun ugyanis nem volt melltartó.

Demcsák Zsuzsa sem takargatta bájait. A két gyermekes szexi műsorvezetőnőt legutóbb ebben a nyári ruhában láthattuk egy divatbemutatón, ahol büszkén vonzotta a kíváncsi tekinteteket csinos idomaira. Nem tagadta, hogy néha mennyire örül annak, hogy még ennyi idősen is csinosnak és nőiesnek érzi magát.

A sztárvilág legutóbbi villantását Tolvai Reni követte el a Comet díjátadón. A strasszos szexy ruhát Léber Barbara tervezte az énekesnőnek, aki ebben a darabban akarta átvenni az év énekesnőjének járó díjat. Ám Reni sajnos nem nyert tény, hogy a legtöbben az ő sejtelmes villantására figyeltek fel. Szerelme Kállay Sounders András is imádta barátnője extrém külsejét. Reni ennyit fűzött a ruhához-" Nagyon jól éreztem magam ebben a szép és különleges ruhában, és büszke vagyok rá, hogy az én melleim legalább eredetiek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 26. 06:39, péntek | Bulvár

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.