Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2023. Május 26. 13:11, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egyhangúlag elfogadott beszámolók.

Egyhangúlag elfogadott beszámolók.

A Bátonyterenyei és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője számolt be az elmúlt évi munkájáról az önkormányzat képviselő-testülete előtt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője, Belovai Róbert rendőr alezredes a város képviselő-testülete előtt számolt be a rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységről 2023. május 26-án. A kapitányságvezető az elmúlt év eredményeinek bemutatását követően tájékoztatta a képviselőket a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetéről. A beszámolón dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány kiemelte, hogy a rendőrség és az önkormányzat közötti együttműködés elengedhetetlen, amelynek fenntartása továbbra is kiemelt jelentőséggel bír.

Ugyanezen a napon Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője tartotta meg beszámolóját a város önkormányzatának képviselő-testülete előtt a Polgármesteri Hivatal épületében. Értékelésében kitért a bűnügyi és rendészeti tevékenységekre, valamint a bűn- és balesetmegelőzési munka jelentőségére is. A beszámolón, amelyen jelen volt Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes a rendőrkapitány hangsúlyozta, hogy a rendőrségnek az elmúlt évekhez hasonlóan a jövőben is kiemelt feladata a jogsértések megelőzése és felderítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása.

Bátonyterenye város és Balassagyarmat város képviselő-testülete megköszönte a rendőrkapitányságok állományának munkáját és ellenszavazat, illetve tartózkodás nélkül elfogadták a rendőrkapitányok beszámolóját.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 02:46, csütörtök | Helyi

Fülledt idő záporokkal, zivatarokkal!

Medárd napján folytatódik a fülledt idő, a rövid napos időszakok mellett sokfelé kialakulhat akár ismétlődő jelleggel is zápor, zivatar.

2023. Június 07. 13:31, szerda | Helyi

Összefogás Palócország közbiztonságáért.

A Nógrád vármegyei rendőrfőkapitány is előadást tartott a Nemzeti Múzeumban megtartott konferencián.

2023. Június 07. 08:58, szerda | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás lesz Nógrád vármegyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Salgótarjánt és Ceredet összekötő közúton.

2023. Június 07. 08:45, szerda | Helyi

Mi indokolja?

Lehet arra ésszerű magyarázat, hogy egyes gépkocsivezetők Salgótarján belterületén jóval 100 km/h sebesség fölött közlekedjenek?