Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Július 19. 12:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Betelt a pohár VV Seherezádénál

Betelt a pohár VV Seherezádénál

A VV5 szőkesége megelégelte, hogy néhány rosszindulatú ember folyamatosan gyalázza őt közösségi oldalán, ezért kiosztotta rosszakaróit.

Egyre gyakoribb az ismert emberek körében, hogy közösségi oldalukon osztják ki rosszakaróikat. Most éppen VV Seherezádénál telt be a pohár. A szőkeség mióta lemezlovasként próbálkozik egyre másra kapja a negatív kritikákat. Ám mostanra eleget lett a jelenleg Rómában tartózkodó szőkeségnek. Olasz módra reagált a sértegetésre és bemutatott rosszakaróinak. A fotót közösségi oldalára is feltöltötte.

"Ezt küldöm néhány "pozitív" lájkolónak ,aki még mindig az oldalamat piszkolja. Üzenem, hogy nem létezik ember a földön, aki eltántoríthat bármitől, soha nem voltam az a típus" - írta a képhez kommentárként az egykori valóságshow-szereplő, aki a rosszindulatú megjegyzések ellenére sem hagy fel DJ-karrierje építgetésével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 06:39, péntek | Bulvár

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült