Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2023. Május 25. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Beszámolt a vármegyeszékhely rendőrkapitánya.

Beszámolt a vármegyeszékhely rendőrkapitánya.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése egyhangúlag elfogadta Ponyi Béla rendőr ezredes beszámolóját.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányág vezetője a vármegyeszékhely Polgármesteri Hivatalában 2023. május 24-én 9 órakor kezdődő képviselő testületi ülésen számolt be Salgótarján közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről és a 2022. évben végrehajtott feladatokról, az elért eredményekről.

A beszámolón, amelyen jelen volt dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, a képviselő testületi tagok feltett kérdéseire és felvetéseikre Ponyi Béla rendőr ezredes kapitányságvezető válaszolt. Ezt követően a rendőri vezetők köszönetet mondtak a hatóság munkájának szakmai támogatásáért a város vezetésének.

Salgótarján Közgyűlése megköszönte a rendőrkapitányság állományának munkáját, és egyhangúlag elfogadta a kapitányságvezető beszámolóját.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 18:00, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 17:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.

2024. Március 03. 17:39, vasárnap | Helyi

Salgótarján „nemzetközi“ piaca - 2018

04. 12. 2018./Rudo barátom a családjával Besztercebányáról jött le vásárolni Salgótarjánba a piacra. „Gyere el te is Géza, kell a tolmács.” Örömmel mentem. Félévente egyszer lejár Tarjánba vásárolni.

2024. Március 03. 17:20, vasárnap | Helyi

Lengyel piac - Salgótarjánban (is) :-D

A rendszerváltás előtti idők jellegzetessége volt a Lengyel piac. Ez volt az a hely, ahol be lehetett szerezni a kétes eredetiséggel rendelkező, nyugatinak látszó árukat anno. De miért volt lengyel egyáltalán?