Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Február 28. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Báloztak Nógrád megye labdarúgó-sípmesterei

Báloztak Nógrád megye labdarúgó-sípmesterei

Az MLSZ Nógrád megyei játékvezetői bizottsága Salgótarjánban, a Halász Fogadóban rendezte meg az évadzáró-évadnyitó bálját. Az eseményen több díjat adtak át. A 2012-es év játékvezetője Pap István Balázs lett.

Az eseményen elsőként Lukács Linda az est házigazdája üdvözölte a megjelenteket. Ezt a követően a jelenlévők egy perces néma felállással adóztak az elmúlt évben elhunyt sípmesterek emlékére. A folytatásban Lukács Linda köszöntötte Arany Tamást, a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának elnökségi tagját, a Fejér megyei játékvezetői bizottság elnökét, Komjáti Istvánt, az MLSZ Nógrád megyei társadalmi elnökségének tagját, id. Mohácsi Lajost, a Nógrád megyei játékvezetői bizottság tiszteletbeli elnökét, a meghívott megyék képviselőit és sportbarátokat.
Ezután átadta a szót Schoblocher Istvánnak, a Nógrád megyei játékvezetői bizottság elnökének, aki köszönetet mondott a pályán közreműködőknek, akik a tudásukhoz mérten az elmúlt évben is mindent megtettek a jó játékvezetésért. Hangsúlyozta, hogy az elmúlt évben huszonnégyen vizsgáztak le, s közülük sokan működnek. Dolnegó Bálint bekerült a játékvezetői akadémiába. A játékvezetők labdarúgóként is bizonyítottak, így a közelmúltban Gödöllőn megnyerték a „Hallhatatlanok” tornáját.
Ezt követően kezdetét vette az elismerések átadása. Emlékplakettet kapott Mohácsi Bernadett (sérülés miatt befejezte pályafutását), Juhász Lajos (az 50 éves munkájáért), Bozány István és Molnár László (játékvezetői bizottságban végzett tevékenységért).
Oklevelet vett át Gordos Szabolcs, aki a tavalyi évben első megyei I. osztályú mérkőzését vezette, míg Kazinczi Beáta és Tarlósi Milán asszisztensként kezdte itt a működését. Emléktárgyat kapott Mohácsi Bernadett (10 éve vizsgázott), Juhász Gábor, Molnár Tibor (15 éve), Strehó Sándor, Szabó Tibor (20 éve), Bogár Csaba, Godó Sándor, Schoblocher István (25 éve), Kiss Gyula, Vilinyi József, Molnár László (30 éve), Békési Lajos (35 éve) és Juhász Lajos (50 éve). A folytatásban – második alkalommal – a megyei II. és III. osztályú játékvezetőket díjazták. A keleti régióban Szederkényi Csaba, míg a nyugatiban Szakal Tamás lett a legjobb.
Nógrád megyében 2012-ben a harmadik legjobb játékvezető Szász Kornél lett, ő kapta meg a „Nyerges László-díjat”, a második Kovács Tamás, övé lett a „Bacskai János-díj”. Az első helyen végzett, vagyis az év játékvezetője lett Pap István Balázs, így megkapta a „Halácsy József-díjat”.
A jutalmak átadása után Arany Tamás sok sikert kíván ez évre a játékvezetőknek, majd megnyitotta a bált. A folytatásban következett a finom vacsora, majd a Fülöp Duó együttes adta a talpalávalót egészen hajnalig, amit közben a tombola szakított meg.

Címkék: sípmester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.