Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Március 30. 20:47, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Az ellenzéki összefogás jelöltje győzött a salgótarjáni időközi választáson

Az ellenzéki összefogás jelöltje győzött a salgótarjáni időközi választáson

Fekete Tamást (Magyar Szocialista Párt, Együtt - A Korszakváltók Pártja, Demokratikus Koalíció, Párbeszéd Magyarországért Párt, Magyar Liberális Párt) választották önkormányzati képviselőnek a forgáchi városrészen.

A választási eljárási törvény értelmében az önkormányzati választás évében április 1-jéig lehet időközi választást tartani, és mivel Magyarországon hagyományosan vasárnap tartják a választásokat, ezért erre március 30-a volt az utolsó lehetőség.
Öten indultak az időközi önkormányzati választáson március 30-án Salgótarjánban. A szavazáson a forgáchi városrész tavaly december 18-án elhunyt önkormányzati képviselőjének, Ispán Andrásnak (Fidesz-KDNP) a megüresedett helyére választottak képviselőt.
A mandátumért Szabó Csaba (független), Bánházi György (Magyar Munkáspárt), Tóth Tamás (független), Fekete Tamás (Magyar Szocialista Párt, Együtt - A Korszakváltók Pártja, Demokratikus Koalíció, Párbeszéd Magyarországért Párt, Magyar Liberális Párt), valamint Klenóczky Sándor (független) indult.
A szavazatok összeszámlálása után eldőlt, hogy a legtöbb szavazatot kapott Fekete Tamás lett a forgácsi városrész önkormányzati képviselője.

Címkék: ellenzéki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 13:23, péntek | Helyi

Folytatódik a „Házhoz megyünk!” program Nógrád vármegyében.

Prevenciós előadásokkal és személyre szabott tanácsokkal várták a bűnmegelőzési szakemberek az érdeklődőket több Nógrád vármegyei településen.

2024. Július 26. 08:21, péntek | Helyi

Szuper programokkal indult a 33. Tusványos!

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Erdély egyik legszebb táján, Tusnádfürdőn 34 programhelyszínen és rengeteg előadóval várja idén a résztvevőket!

2024. Július 26. 08:15, péntek | Helyi

Napos péntek.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék sehol sem várható.

2024. Július 26. 06:39, péntek | Helyi

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.