Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Október 06. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Átadták a Vastaps-díjakat

Átadták a Vastaps-díjakat

Két Nógrád megyei produkciót is jutalmazott a salgótarjáni közönség idén a Vastaps–díjjal.

A József Attila Művelődési és Konferenciaközpont 2008-ban alapított díját az október elején nyíló évad első előadásán osztották ki. Az elmúlt évadban nyújtott teljesítményéért a legjobb gyermek előadás díját, a szécsényi Andi Színjátszósai, „Twist Oliver" című előadása, a legjobb ifjúsági előadás díját pedig a Zenthe Ferenc Színház, „A hetvenkedő katona" című előadása kapta. A legjobb mesejátéknak az egri Harlekin Bábszínház, „Óz, a nagy varázsló" című darabját értékelte a közönség. A felnőtt évad legjobb előadása az Orlai Produkció, „A nagy négyes" című darabja lett, a legjobb férfi színésznek Rudolf Pétert, a legjobb női színésznek pedig Molnár Piroskát választotta a salgótarjáni közönség.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: vastaps

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.

2024. Július 23. 08:26, kedd | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Helyi

Délután újra beindulnak a zivatarok.

Többórás napsütés mellett ismét megnövekszik a gomolyfelhőzet.

2024. Július 23. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.