Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 20. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Alsónadrágban rohant áldozata után

Alsónadrágban rohant áldozata után

Elfogták, előállították és őrizetbe vették azt a 27 éves férfit, aki gyerekkorút akart megerőszakolni.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Gergely 27 éves nagyoroszi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Gergely 2013. december 17-én kora esti órákban Nagyoroszi lakásába csalt egy gyerekkorút. Ez idő alatt a férfi folyamatosan alkoholt fogyasztott, egyre agresszívabbá vált és közösülni próbált a sértettel. A kislány megpróbált ellenállni, azonban az elkövető őt egy késsel fenyegette meg. Ekkor a gyerekkorúnak sikerült magáról a földre löknie K. Gergelyt és ezt kihasználva elmenekült a lakásból. A férfi alsónadrágban szaladt utána, és követését akkor hagyta abba, amikor a gyerek segélykiáltásra egy utcán lévő személy jött ki a házból,
akihez odament a kislány segítséget kérni. A bejelentést követően a Rétsági Rendőrkapitányság járőrei lakásán elfogták és előállították K. Gergelyt, akit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Címkék: alsónadrág

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 24. 08:29, szerda | Helyi

Tusványos - Elkezdődött a koncertprogram a 33. Tusványoson.

A Blahalouisiana koncertjével kedd este megkezdődött a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismert nevén Tusványos.

2024. Július 24. 08:15, szerda | Helyi

Hidegfront záporral, zivatarral!

Egy hidegfront hatására fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést.

2024. Július 24. 08:00, szerda | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.