Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Február 02. 17:30, csütörtök | Helyi

Épülettűz Bátonyterenyén

 Épülettűz Bátonyterenyén

Teljes terjedelmében égett egy több mint ötszáz négyzetméteres épület

Teljes terjedelmében égett egy több mint ötszáz négyzetméteres épület körülbelül százhúsz négyzetméteres része csütörtökön, kora reggel Bátonyterenyén, a 21-es főút belterületi szakaszán, a Madách úton.

Az épületben nyomdagépek és papírok kaptak lángra. A tüzet a bátonyterenyei és a salgótarjáni hivatásos tűzoltók három vízsugárral fojtották el, munkájukat az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei is segítették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotók: Pálkerti Csaba tű. főtörzszászlós – Bátonyterenye KvŐ; Mester Zoltán tű. törzszászlós – Salgótarján HTP

Forrás.: Forrás.: Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő
Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 16:50, szerda | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: legördült a zalaegerszegi gyártósorról a honvédség első magyar gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjár

Legördült a zalaegerszegi gyártósorról a Magyar Honvédség első magyarországi gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjárműve jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán Zalaegerszegen, a Rheinmetall gyárában tartott rendezvényen.

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

Tusványos - Azbej Tristan: korunk legnagyobb emberi jogi válsága a keresztényüldözés.

Korunk legnagyobb emberi jogi válságának nevezte a keresztényüldözést Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

2024. Július 24. 09:00, szerda | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.