Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 31. 12:33, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Várkonyi Szabolcs: Tartalmas és hasznos napok a Szilveszter Rallyn

Várkonyi Szabolcs: Tartalmas és hasznos napok a Szilveszter Rallyn

Az AK Delta Sport csapata a Szilveszter Rallyn töltötte a karácsony utáni napokat.

December utolsó hétvégéjén a Szilveszter Rally-t, a Janner Rally-ra való felkészülésnek szántad.

Szombaton, egy teszten vettél részt, míg vasárnap és hétfőn jó pár gyorsot tettél meg a ring körül versenykörülmények között.

Miként is értékeled ezt a három napot?
- Tartalmas és hasznos három nap volt, először a teszten vettünk részt, majd a két fő támogatónk, a Hetech Trend és a Sun&Fun Holidays munkatársait vittem egy-egy rendezvény keretében, így igen sokat sikerült mennem az autóval. A versenyen nagyon sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak a gumik terén, nem gondoltuk volna, hogy ebben a hidegben is így fel tudnak melegedni a slick gumik, bár ebben valószínűleg a puhára hangolt futómű is szerepet játszott.

A navigátoroddal mennyire sikerült belőni a Honda Civic Type-R R3-at?
- Úgy gondolom, megfelelően sikerült beállítani a kocsit, bár nem erre a versenyre, hanem már a Janner Rallye-ra, ami miatt itt egy kicsit lassabbak voltunk, főleg a ring belső szakaszon.

Dávidon kívül ült-e más is a navigátor ülésben?
- Sikerült mennem a Dávid mellett a feleségemmel is, valamint egy szakaszon a Dávid barátnőjével is, így senki nem unatkozott!!

Megjegyezném, hogy remek volt a hangulat, ilyennel utoljára a 2000-es évek elején találkoztam, amikor nyílt szét a tömeg az autó előtt és nem láttam az utat, szenzációs volt, köszönet érte a nézőknek!!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen