Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Június 06. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Vadhálót lopott két fiatal

Vadhálót lopott két fiatal

A két fiatalkorút a körzeti megbízottak elfogták és a vadhálót lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 15 és egy 14 éves salgótarjáni fiú ellen.
A jelenlegi adatok szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére az erdészet képviselői tettek bejelentést a napokban, miszerint a Salgótarján és Karancsalja közötti erdőrészből közel hetven méter hosszúságú vadháló rögzítésére szolgáló kötöző drótot két fiatal fiú eltávolította és azt kézi kocsira rakva eltulajdonította. A körzeti megbízottak és a nyomozók a két fiút rövid időn belül beazonosították és elfogták, a lakóhelyükön megtartott házkutatáson az eltulajdonításhoz használt kézikocsit és a vadhálót megtalálták és lefoglalták. A 15 és 14 éves fiút a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra történő előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: vadháló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 09:19, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.