Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Június 02. 09:07, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Újra megdobogtatta a szíveket az árnyékszínház

Újra megdobogtatta a szíveket az árnyékszínház

A „magyar árnyékszínház” szombaton végleg lenyűgözte a szakértő angol közönséget: a „látványcsoport” bejutott a brit tehetségkutató verseny döntőjébe.

Ismét tarolt az Attraction, a produkció végén a négytagú zsűri felállva tapsolt! A produkció előtti kisfilmben Magyarországot is népszerűsítették, hiszen a Hősök terén állt össze a csapat, amely akár meg is nyerheti a brit tehetségkutatót. Ezt jól mutatja, mennyire könnyedén jutottak be a döntőbe, amit jövő szombaton rendeznek. Az Attraction mostanára óriási rajongótáborral büszkélkedhet.
A Hip Hop Boyz egykori tagja, a salgótarjáni származású Szűcs Zoli, alias Real Action alapította Attraction nevű tánccsoport bemutatkozásakor a tehetségkutató két férfi zsűritagján még a meglepettség és kétkedés látszott, amiért ismét magyarok próbálnak szerencsét az angol tévéműsorban. Ám a produkció végén már ők is vastapssal díjazták az árnyékszínház különleges produkcióját. A csapat mindössze egy paraván, egy lámpa és a testük segítségével kápráztatja el a közönséget. A szívbemarkoló produkció végén a nézőtéren többen zsebkendővel törölgették a szemüket, és a zsűri két hölgy tagja is könnyekig meghatódott.
„Köszönöm, hogy eljöttetek ebbe a versenybe. Ez a legeredetibb produkció, amit valaha láttam. Nagyon megindító volt” – áradozott a műsor szülőatyja, Simon Cowell, aki zsűritársaival egyetemben a döntőbe juttatta az ötletes produkciót.

Címkék: árnyékszínház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.